Pronk Wijnen

Wijngeschenken

Welkom op de wijn winkel van Pronk Geschenken. Indien u wijn wilt bestellen in een 2-vaks kist plaats deze dan ook in uw winkelmand. Mocht u iets willen dat u niet via deze winkel kan bestellen, neemt u dan contact met ons op 0294-210450. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Pronk Geschenken importeert zelf kwaliteitswijnen en betrekken deze rechtstreeks van de wijnboeren. Wij zijn continu op zoek naar de pareltjes; kleinschalige wijnboeren die met veel vakmanschap, passie en respect voor het milieu, een prachtig product leveren.

Let op! er kunnen verzendkosten in rekening worden gebracht bij uw bestelling – zie FAQ

 

Unieke wijnen

zelf geimporteerd

Pronk Geschenken importeert zelf kwaliteitswijnen en betrekken deze rechtstreeks van de wijnboeren. De wijnen zijn dus uitsluitend en exclusief bij Pronk Geschenken verkrijgbaar. Wij zijn continu op zoek naar de pareltjes; kleinschalige wijnboeren die met veel vakmanschap, passie en respect voor het milieu, een prachtig product leveren. Door de korte lijnen en het grote volume via de kerstpakketten en andere geschenken, kunnen wij deze kwaliteitswijnen bovendien aanbieden voor aantrekkelijke prijzen.

 

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01