Op maat

Relatiegeschenken op maat

Bent u op zoek naar relatiegeschenken op maat? Laat ons u helpen! Pronk Geschenken is een specialist in het verzorgen van relatiegeschenken op maat. Dit varieert van het leveren van enkele gepersonaliseerde geschenken tot het bouwen, inrichten en beheren van speciale webshops waarop uw personeel of klanten hun eigen geschenk kunnen uitzoeken of versturen! Ook behoren grote of zelfs landelijke specialty projecten tot de mogelijkheden.

Pronk Geschenken biedt u de mogelijkheid om eenvoudig gepersonaliseerde artikelen aan te bieden aan uw medewerkers of relaties. Wij beschikken over vele producten van hoge kwaliteit die uiterst geschikt zijn voor bedrukking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo laten drukken op pennen, notitieboekjes of waterflessen. Of krijgt u het hele bedrijf actief met gepersonaliseerde springtouwen en sporttassen?

Het is ook mogelijk om een webshop volledig in de stijl van uw bedrijf te creëren. Zo’n webshop is uiterst geschikt voor het bestellen en versturen van interne en/of externe relatiegeschenken. Deze webshop kan voor elke gelegenheid ingericht worden, zoals het versturen van een fruitmand naar een zieke collega, het uitzoeken van een bloemetje voor een jarige of het uitzoeken van een luxe fles wijn bij een jubileum. Het assortiment is geheel naar eigen wens personaliseerbaar, wij helpen u graag met het selecteren van producten die goed passen bij uw wens.

Bent u geïnteresseerd in de relatiegeschenken op maat of wil u meer informatie ontvangen? U kunt contact opnemen met Loraine of Sigrid via 0294-210450 of via ons contactformulier.

 

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01