Over ons

Pronk Geschenken is al decennia een gerenommeerde speler in kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en overige relatiegeschenken in de Benelux. Wij zijn er trots op dat we met veel van onze klanten langdurige relaties hebben opgebouwd. Door een persoonlijke benadering, innovativiteit, een hoog servicelevel en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is Pronk Geschenken al jaren één van de smaakmakers op de Geschenkenmarkt.

Pronk Geschenken doet zelf de inkoop van hoogwaardige delicatessen wereldwijd, heeft eigen inpaklijnen en een uitgebreid wagenpark. Door het bezoeken van (internationale) beurzen is Pronk Geschenken altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van food en non-food.

Pronk Geschenken heeft ook een eigen IT-afdeling die webshops ontwikkelt, bouwt en verzorgt. Daarnaast hebben wij in-house klantenservice voor bedrijven die het concept Kies een geschenk willen aanbieden. Kortom, Pronk Geschenken ontzorgt van A tot Z.

Bij Pronk Geschenken mag u er vanuit gaan dat uw customer journey volledig in handen is van professionals. Wij werken met een geroutineerd team waarvan de meesten al vele jaren ervaring hebben.

Pronk Geschenken is een onderdeel van Pronk Juweel BV, een familiebedrijf dat is opgericht in 1933. Sinds 1980 heeft Pronk zich verregaand gespecialiseerd in kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en overige relatiegeschenken. Naast Geschenken is Pronk Juweel ook actief in Warehousing en (e)fulfilment onder de naam Pronk Fulfilment.

De mensen achter Pronk Geschenken

Ontmoet het team

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01