Relatiegeschenken

Pronk Geschenken is de specialist voor al uw relatiegeschenken. Wij hebben een groot assortiment en hebben naast de traditionele relatiegeschenken ook altijd originele en unieke mogelijkheden!  Uw logo op een geschenk of een eigen website voor uw medewerkers? U kunt ook bij ons terecht voor relatiegeschenken op maat.

Bent u op zoek naar seizoensgebonden geschenken voor Sinterklaas, Pasen of Kerst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder seizoen een uitgebreid assortiment met de leukste geschenken! Als u uw personeel of klant wil bedanken of een attentie wil sturen, verwijzen wij u graag door naar onze waarderingspagina. De geschenken kunnen gemakkelijk via onze website besteld worden, maar u kunt deze ook op maat laten maken.

Wij verzorgen ook loyaliteitsprogramma’s en keuzeprogramma’s voor geschenken. Dit zijn mooie en professionele mogelijkheden voor het aanbieden van een gepersonaliseerd assortiment van relatiegeschenken over een langere termijn.

Staat uw gewenste optie hier niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee. Zo werken we samen met u aan uw ideale relatiegeschenk. U kunt contact met ons opnemen via 0294-210450 of via ons contactformulier.

Kerst in aantocht?

Wij leveren kerstpakketten en eindejaarsgeschenken

Meer informatie

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01