Loyalty

Loyaliteitsprogramma’s

Bent u op zoek naar een krachtig instrument voor het stimuleren van loyaliteit? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De loyaliteitsprogramma’s van Pronk Geschenken zijn uiterst geschikt om onderscheidende waarde toe te voegen aan de propositie van uw merk of organisatie. Een loyaliteitsprogramma beloont het loyale gedrag van de klant en bevordert het gewenste gedrag. U vermindert hiermee het switchgedrag, verbetert uw klantinzichten en verhoogt betrokkenheid. Een loyaliteitsprogramma kan dus grote positieve effecten hebben op uw bedrijf!

Bij Pronk Geschenken verzorgen wij op dit moment loyaliteitsprogramma’s voor verschillende klanten. Wij kunnen desgewenst het volledige proces voor u uit handen nemen. U kiest het doel van uw programma en wij zullen u helpen met het opzetten en inrichten van het programma.

Hoe zou een loyaliteitsprogramma eruit kunnen zien?

In nauwe samenwerking met u bouwen wij een online platform waar u uw klanten naar kunt verwijzen. Uw klanten kunnen hier een geschenk bestellen, door middel van bijvoorbeeld een login, puntensysteem of pincode. Aansluitend zorgen wij ervoor dat uw klant het bestelde geschenk ontvangt. Het verpakkingsmateriaal en de bij het geschenk gevoegde informatie, zoals het kaartje, zijn personaliseerbaar in de stijl van uw bedrijf.

In dit proces kunnen wij alles van u uit handen nemen. Wij bouwen uw platform, beheren de inkoop en opslag van de producten en verzorgen het laten maken van producten in uw huisstijl. Ook versturen wij het versturen van de orders, de aftersales en de klantenservice.

Bent u geïnteresseerd in het opstarten van een loyaliteitsprogramma of zou u meer informatie hierover willen ontvangen? U kunt contact opnemen met Jamal of Daniëlle via 0294-210450 of via ons contactformulier.

Waardeer uw klanten

Wij helpen u van uw klanten ambassadeurs te maken

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01