loyality

Loyaliteitsprogramma’s

De loyaliteitsprogramma’s van Pronk Geschenken zijn een krachtig instrument voor het stimuleren van loyaliteit. Het voegt onderscheidende waarde toe aan de propositie van een merk of organisatie. Daardoor hebben klanten een extra incentive om het door u gewenste gedrag te vertonen. Dit zorgt er voor dat u betere klantinzichten, minder switchgedrag en meer betrokkenheid krijgt.

Bij Pronk Geschenken verzorgen wij voor verschillende klanten de Loyaliteitsprogramma’s. Hierbij kunnen wij desgewenst het volledige proces voor u uit handen nemen. U bepaalt het doel, wij helpen u met het opzetten en inrichten van het loyaliteis-systeem. Waar moet u hierbij aan denken? In samenwerking met u bouwen wij een online platform waar uw klanten, direct of via uw (onzichtbaar) website terecht komen. Via een login, puntensysteem, pincode enz. kan uw klant vervolgens het gewenste incentive bestellen. Aansluitend zorgen wij er voor dat uw klant het bestelde item ontvangt in uw verpakkingsmateriaal en met uw bijgesloten informatie.

Wij kunnen hierin alles van u uit handen nemen. De bouw van het platform, de inkoop en opslag van de producten, eventueel het laten maken van huisstijl producten, het versturen van de orders en de aftersales en de klantenservice.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0294-210450 en vraag naar Danielle of Jamal.

Waardeer uw klanten

Wij helpen u van uw klanten ambassadeurs te maken

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01