Werkwijze

Uw eigen Kies een Geschenk webshop, hoe werkt dat?

Geeft u uw medewerkers liever zelf de keuze voor een geschenk? Dat kan! Het Pronk Geschenken keuzeconcept Kies een Geschenk geeft u de mogelijkheid een breed assortiment van geschenken aan te bieden aan uw medewerkers. Wij voeren dit proces in eigen beheer uit, waardoor het concept flexibel is en wij goed kunnen inspringen op uw specifieke wensen en voorkeuren.

Aan de hand van uw budget en wensen stellen wij samen met u een assortiment van originele, kwalitatief hoogwaardige en luxe geschenken samen. In diverse prijscategorieën bieden wij onder andere trendy geschenken, luxe wijnen, dagjes uit, cadeaubonnen, traditionele kerstpakketten en ook de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel. Het assortiment is geheel naar eigen wens aan te passen, en er kunnen ook eigen of gepersonaliseerde cadeaus toegevoegd worden!

Op basis van uw wensen en bedrijfs-huisstijl ontwikkelt ons team een unieke website waarop uw medewerkers hun keuze kunnen doorgeven. Pronk Geschenken kan de mailing met opgemaakte uitnodiging en persoonlijke inloggegevens voor de website geheel verzorgen. Verstuurt u de inloggegevens liever zelf naar uw medewerkers? Uiteraard is dit ook mogelijk! De medewerkers zullen hun gekozen geschenk in een feestelijke verpakking thuisbezorgd of op uw bedrijfslocatie geleverd krijgen.

Ervaren uw medewerkers problemen met inloggen, of kiezen zij na het bestellen toch liever een ander cadeau? Op al deze vragen heeft het klantenserviceteam van Kies een Geschenk een antwoord. Deze klantenservice is elke dag bereikbaar om alle vragen te beantwoorden en er voor te zorgen dat de Kies een Geschenk ervaring van uw medewerkers zo vloeiend mogelijk verloopt.

Voor meer informatie over Kies een Geschenk kunt u contact opnemen met Loraine of Sigrid via 0294-210450. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. We helpen u graag.

Referenties

Klanten waar we trots op zijn
Contact

Pronk Juweel BV / Pronk Geschenken
Van Houten Industriepark 1
1381 MZ Weesp

KvK: 32015414
BTW: NL807886579B01